Styrelsemöte februari och mars

Hej!

Här kommer en sammanfattning från både februari och mars möte.

Ekonomin är fortsatt stabil i föreningen.

Under vintern verkar flera fått problem med fjärrvärmen/skåpet. Tänk på att du måste meddela styrelsen, först och främst Per-Christer, innan du kontaktar EON för hjälp. Fakturan för problem i fjärrvärmeskåpet ska gå direkt till föreningen, men det krävs att du kontaktar styrelsen omgående.

Tänk på att meddela någon i styrelsen vid eventuella problem eller fel i fastigheten.

Arbetet med översikt och fix av de gula husens skorstenar återupptas så fort vädret/värmen tillåter.

Vår sophantering gäller hushållssopor- dvs sådant som är brännbart, kompost och trädgårdsavfall. I soptunnorna och runtomkring har hittats sådant där du själv måste ansvara för bortforsling – exempelvis en madrass. Det gäller även målarfärg och allmänt som behöver slängas på tippen. Alla har kanske inte möjlighet att ta sig till tippen – be hellre om hjälp än att slänga bland hushållssoporna. Det kan leda till böter och avstängning för föreningen.

Vårens trädgårdsdag är planerad till förmiddagen den 23/5. Ingen korvgrillning pga Covid, och gäller allmänt iordningshållande och fix.

Årets stämma är planerad till 8/6. Den blir av utomhus och/eller digital. Om du vill lämna in en motion görs det via mail till info@rishalla.se, senast 11/5.

Hälsar Styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *