Hyresavier via Kivra

Kan vara bra att veta att HSB börjat skicka ut sina hyresavier via Kivra. Har man inget konto på Kivra får du dina avier som vanligt i brevlådan, dock är de försenade fick jag veta idag.
På Kivra måste man registrera sitt egna konto, och har man ett konto får man sina hyresavier där istället för pappersfakturor.
Detta är ingenting vi som Brf eller styrelsemedlemmar kan påverka. Vi kan heller inte svara på frågor gällande detta tyvärr då även vi endast fått information, utan ni får kontakta HSB.
INFO FRÅN HSB: En annan anledning till att man inte har fått sina avier i brevlådan som vanligt kan vara att man anslutit sig till Kivra. Vi har startat ett samarbete med Kivra för att minska pappersutskicken och detta innebär att man per automatik får sina avier i Kivra om man är ansluten där sedan tidigare. De som är berörda har fått ett specifikt mail från Kivra innan vi aviserade.
 
Vi har ett önskemål om att medlemmarna i första hand, om möjlighet finns, går in på www.hsb.se/malmo klickar på logga in och letar upp sina betalningsuppgifter under mina sidor.
 
Det är enkelt att logga in med personnummer och bank ID och man kommer åt dem var man än befinner sig.
 
De medlemmar som inte vill eller kan hantera avierna digitalt får invänta brevbäraren. Skulle den mot förmodan inte komma är ni hjärtligt välkomna att ringa in till oss på 010 – 442 30 00 mellan kl. 10 – 16.